25/03/2022

AROMICS, una de les tres empreses guanyadores de la V Edició de CHEMOSTART

Imagen Noticia

ChemoStart és un programa global que ofereix suport a empreses noves i empreses que dissenyin projectes innovadors al camp de la salut i l'atenció mèdica.

El grup Insud Pharma ha anunciat els guanyadors de la V edició del programa ChemoStart. Les biotecnològiques Aromics i MiMark Diagnostics, amb seu al Parc Científic de Barcelona, ​​juntament amb la spin-off AntalGenics del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d'Elx, han estat les tres companyies premiades, entre les 12 startups preseleccionades que han participat al Pitch Day davant un jurat extern integrat per diferents líders en salut.

El programa ChemoStart cerca impulsar solucions innovadores i disruptives que millorin la salut i el benestar de les persones. La iniciativa, liderada per Leandro Sigman, ha comptat, aquesta quinta edició, amb el suport de la secretaria general d'Innovació, Teresa Riesgo.

ChemoStart ofereix a les noves empreses guanyadores un programa de suport que s'adapta a les necessitats específiques. A cada projecte se li assigna un gerent de projecte designat per oferir suport específic en processos comercials, propietat intel·lectual, màrqueting i fabricació, entre altres àrees.