Interna

AROMICS condueix projectes d’R+D en diferents àrees terapèutiques, tant interns com en col·laboració, per a la identificació i la validació de biomarcadors moleculars i la seva aplicació:

  • Terapèutica: promovent nous enfocaments per a la identificació de dianes terapèutiques i l'elaboració d'una cartera pròpia de nous fàrmacs.
  • Diagnòstica: desenvolupant noves eines que milloren el diagnòstic i el control de la resposta farmacològica.

Les malalties infeccioses i el càncer, representen el nucli de la nostra activitat investigadora.

Objectius de R&D 

L'objectiu de AROMICS consisteix a identificar nous marcadors moleculars en el context de necessitats clíniques insatisfetes i desenvolupar la seua aplicació per a ús diagnòstic i terapèutic. La nostra recerca està clarament orientada al pacient, des de la prevenció fins al diagnòstic, emfatitzant els tractaments individualitzats i promovent la medicina traslacional (“del laboratori a la capçalera del llit”).

El nostre programa de R+D se centra en:

  • Desenvolupar una cartera pròpia de nous fàrmacs.
  • Desenvolupar nous mètodes de diagnòstic.
  • Implementar noves tecnologies òmiques i avaluar la seva aplicació en els programes de recerca i de desenvolupament de fàrmacs.

Com treballem

El nostre procés de R+D comença amb una anàlisi de les necessitats terapèutiques. L'avantatge competitiu d’AROMICS consisteix en la implementació de tècniques òmiques (principalment genòmica i proteòmica) per a identificar biomarcadors de:

  • Patogènesis i progressió d'una malaltia.
  • Eficàcia, mecanisme d'acció i toxicitat de fàrmacs.
  • Resposta individualitzada a un fàrmac.

Una vegada validats, aquests biomarcadors se sotmeten a exhaustius programes de recerca amb la finalitat d'avaluar la seua potencial aplicació per a ús diagnòstic o terapèutic. Un dels elements clau d’AROMICS és l'àmplia gamma de tècniques moleculars disponibles, que ens permet desenvolupar proves de concepte amb rapidesa, reduint considerablement el temps i el cost necessari per a la comercialització del fàrmac.

Un element fonamental de la nostra estratègia de negoci és la creació i la gestió d'una cartera de patents pròpies, centrada en la protecció internacional dels resultats i les innovacions amb potencial comercial associats als nostres projectes.

Oportunitats de llicència

La nostra cartera de productes està constituïda actualment per diversos projectes en diferents etapes de desenvolupament sobre noves dianes i mètodes de diagnòstic amb aplicació en medicina personalitzada. AROMICS considera únicament el procés de llicència després d'haver completat la fase de validació (prova de concepte). No obstant açò, considerem l'establiment d'acords de col·laboració i aliances específiques per a desenvolupaments posteriors.

Posi's en contacte si desitja obtenir més informació sobre els nostres projectes o conèixer en profunditat les nostres oportunitats de llicència.